Salsipuedes is een samenvoegsel van de Spaanse woorden Salsa, Si en Puedes en heeft de volgende betekenis: "SALSA, JIJ KAN HET OOK!"
Dance Company Salsipuedes is de dansschool in Brabant die je de flexibiliteit en sensatie van je eigen lichaam laat ontdekken. Naast Salsa leren de dansdocenten de cursisten ook nog de Mambo, Cha Cha Cha, Merengue, Bachata, Zouk, Reagaton , Rueda en Son Montuno. Al meer dan 25 jaar brengt Salsipuedes aan velen de Zuid-Amerikaanse dans en passie bij o.a. in Tilburg en Den Bosch.

Op diverse speciaal voor jou geselecteerde locaties worden de lessen verzorgd. In Tilburg lessen wij bij T-Kwadraat aan de Olympiaplein Stappegoor, In Den Bosch vinden de lessen plaats bij Bank van Leening, Schilderstraat 33. Bij Salsipuedes leer je dat Salsa iets anders is, Salsa is sportief bewegen op muziek. Salsa is gezellig, Salsa is ‘socializing’ en met Salsa gebruik je alles: armen, benen, heupen, schouders. Niets moet, het is gemoedelijk. Salsa is een dans met gevoel en emotie, gehuld in een sluier van passie. Het docententeam van Salsipuedes leert je dat je in de Salsa ook invloeden van andere dansstijlen tegenkomt o.a. Tumba, Afrikaanse dans, Streetdance, Zumba, Rock en Roll en nog veel meer. Wij leren de cursisten een scala aan variaties, figuren en technieken en ook de cursisten komen zelf met hun eigen creaties. Salsa in Tilburg, Salsa dansen in Tilburg Salsa in Den Bosch, Salsa dansen in Den Bosch

Dansleraren

De dansleraren zijn Gerald Fraay, Raymond, Jeannau, Angelique, Karin, Cissy, Tanina, Ania, Sjoukje, Jarima en nog veel meer .
Deze ervaren, energieke en dynamische personen dansen al van jongs af aan en dansen al meer dan 20 jaar Salsa op hoog niveau. Velen zijn in Curaçao geboren en hebben daar hun basis ontwikkeld. Ze hebben in verschillende dans-showgroepen deelgenomen en les gegeven aan velen die tegenwoordig de sterren van de hemel dansen. Ze dansen de Salsa op een pittige, explosieve en sierlijke wijze.

Bij Salsipuedes mag je altijd je gemiste lessen inhalen. Stel je kan een keer op maandag niet, dan kom je gewoon op donderdag inhalen.
Kan je een hele week niet komen? Kom dan de week daarop 2X lessen. Kijk op het lesrooster voor het niveau en de danslocatie makkelijk toch?

Inschrijven

Je bevindt je hier: