In het algemeen hebben mannen hier geen moeite mee daar wel altijd een dame te vinden is, die graag met hem wilt dansen. Dames dansen eenmaal graag.

Als je als dame geen danspartner hebt, dan moet je hier wat meer voor doen. Salsipuedes beschikt niet over een team van mannen, die speciaal in dienst is, van de dames zonder danspartners.

Tips:

  1. Kom geregeld dansen en socializen op de salsipuedes dansavonden en feesten.
  2. Laat ook in je omgeving (familie – werk) weten dat je op zoek bent naar een salsa danspartner.
  3. Tijdens de opendagen of eerste lessen is het ook een gelegenheid om een heer te ontmoeten die dan ook geen danspartner heeft.
  4. Als je tijdens een les met iemand danst, laat deze persoon geen ééndagsdanspartner zijn. Vraag hem/haar of zij/hij je de resterende lessen wilt assisteren. Zorgt dat je in ieder geval weer niet de volgende week weer zonder danspartner op de vloer staat.
  5. Zo kunnen wij nog 1001 punten noemen om je aan een danspartner te helpen. Sommige dames zullen sneller een danspartner vinden dan de ander, maar als je salsa wilt leren dansen, is het zeker de moeite waard om een danspartner te vinden. Wij zoeken niet actief mee naar een danspartner voor jou, daar wij deze dagtaak niet aan kunnen! Je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk!
Je bevindt je hier: