Rookie Salsa & Bachataparty with Roses

Rookie Salsa & Bachataparty with Roses

Rookie Salsa & Bachata Party With Roses
Hét feest voor alle dansers!
(English version below)

Heb je nog niet zoveel salsa- of bachata ervaring, maar lijkt het je fantastisch om te genieten van een écht salsa feest? Lijkt het je geweldig om zonder zenuwen de hele avond over de dansvloer te zwieren en te merken dat de dame met de kleinste aanwijzingen alles volgt wat je aangeeft, of om dankzij de strakke leiding van een zelfverzekerde heer combinaties te dansen die je nooit voor mogelijk had gehouden?
En denk je nu: natuurlijk lijkt me dat te gek, maar met mijn geringe ervaring wacht ik toch nog maar een jaartje?
Nergens voor nodig, want Salsipuedes denkt graag met je mee!

Elke laatste vrijdag van de maand organiseert Salsipuedes de Rookie Party, hét feest voor alle dansers. Met speciale aandacht voor de beginnende salsero! Speciaal voor jou kiezen onze top DJ`s voor rustige en toegankelijke salsa`s, zodat ook jij alles wat je hebt geleerd in de lessen zonder stress onder de knie kunt krijgen. Ook merengue, bachata en kizomba zullen aan bod komen. Een garantie voor een avond vol afwisseling dus!
Wil je ook je vrienden kennis laten maken met de wereld van de salsa? Ook aan hen is gedacht: iedere Rookie Party start met een leuke, voor iedereen te volgen workshop salsa en bachata!

Evenement Eigenschappen

Startdatum 24-04-2020 21:30
Einddatum 25-04-2020 03:00
Prijs per persoon €10,00
Locatie Ome Neeff

Locatie Kaart

SalsiEvents Agenda

Je bevindt je hier: